Martijn Kremers is XpressZo...
Met een brede grafische achtergrond en ruim 15 jaar ervaring is XpressZo de aangewezen freelancer voor al uw grafisch gerelateerde zaken. Van ontwerp tot aan de technische uitvoering zowel in druk als op het web bent u bij XpressZo aan het juiste adres.
XpressZo zorgt voor een efficient, tot in detail uitgewerkt eindresultaat, conform de meest recente grafische standaarden.
XpressZo is geen onbekende op het gebied van drukwerk en geeft graag advies over druktechnische mogelijkheden. Afhankelijk van budget en kwaliteitseisen weet XpressZo een passende drukker te benaderen om zo het meeste uit uw opdracht te halen.
Naast drukwerk kunt u bij XpressZo ook terecht voor uw website. Alle websites zijn voorzien van een flexibel content management systeem, waardoor u geen onverwachte onderhoudskosten heeft. U kunt uw website zelf gebruiksvriendelijk onderhouden!
XpressZo is werkzaam vanuit eigen studio maar tevens inzetbaar op locatie bij o.a. drukkerijen en reclamebureau's. XpressZo heeft ervaring met de opmaak van zeer diverse opdrachten zoals huisstijlen, advertenties, leaflets, brochures, catalogi, jaarverslagen, verpakkingen, stickers, beletteringen, posters, banieren, xl-prints, websites, nieuwsbrieven, boekwerken enz.

Archief